diumenge, 13 de novembre de 2011

Aliments de la tardor


A la tardor s’acostumen a donar per acabades les vacances,
es tornar a la rutina amb la incorporació a la feina, els xiquets a l’escola, les activitats extraescolars, en alguns casos l’activitat física….
Per a aquesta i qualsevol altra època de l’any,
una alimentació saludable ha de cobrir les necessitats de l’organisme, i cada època té aliments específics que aporten els nutrients necessaris d’una manera variada i adequada a l’estació. 
Una dieta equilibrada requereix dedicació i coneixement.
Els aliments propis de cada estació, poden convertir-se en una dieta més variada i nutritiva, i amb un sabor més destacat si els utilitzem quan toca, ha de ser satisfactòria i elaborada en funció dels hàbits i la gastronomia de la zona.
En el nostre cas s’ha de privilegiar la dieta mediterrània, ja que te nombrosos beneficis per a la salut, científicament provats, que s’han relacionat amb la millora del perfil lipídic i com a conseqüència la prevenció de malalties coronaries. També aporta gran quantitat d’antioxidants (consum de fruita i verdura) que protegeixen de l’envelliment cel•lular i la carcinogènesis.

Aquí teniu l'entrada del blog:
(cliqueu Play - more - fullscreen)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada