dilluns, 27 de febrer del 2012

Conseqüències d'una mala alimentació

A dia d'avui Espanya té un 45,2% de xiquets en excés de pes, dels quals un 26,1% pateix sobrepès i un 19,1% obesitat.

Espanya s'ha situat per davant dels EEUU en obesitat infantil, amb un 19% de xiquets obesos en aquest país davant del 16% dels nord-americans, un percentatge que triplica el de fa 30 anys.

Espanya té un 38,7% de la població adulta amb sobrepès i un 14,5% amb obesitat. Es preveu que el 2030 el 37% dels homes i el 33% de les dones espanyoles patiran la malaltia.

Aquests percentatges són alarmants, agafeu consciència i milloreu la vostra salut, cuideu l'alimentació i practiqueu esport. Millorant la salut esteu augmentant la qualitat i l'esperança de vida.

A continuació, us adjunto un pdf  on us nombro algunes de les conseqüències que poden patir els xiquets (i adults) que tenen una mala alimentació.



  

 

4 comentaris:

  1. Está molt bé el PDF Imma! a mi també em sembla una situació preocupant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lucia! El que més m'impacta és que no s'està agafant consciència de res, i aquestes coses que ara no preocupen, tenen conseqüències a llarg termini.

      Elimina
  2. Molt bona feina la que estàs fent en aquest blog Imma. Coincideixo amb la Lucia: el pdf està molt bé!

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marc! La finalitat és informar i transmetre a la gent el coneixements adquirits per a que agafin consciència de les repercussions d'una mala alimentació... ja veure'm!! :-D

      Elimina